Suodata

Tuotteita yhteensä 5 kpl.

Näytetään 1-5 yht. 5 tuotteesta
 • 428,00 €

  Monipuolinen ja jo tuhansien tyytyväisten asiakkaiden valitsema Lapinkeittiö keittämiseen, loimuttamiseen ja savustamiseen. Grillissä voit polttaa aidosti puuta ja nauttia tulen luomasta tunnelmasta.

  Tässä mallissa on turvallisuutta lisäävä kipinäsuoja ja kestävä, hyvin lämpöä sitova valurauta-arina

  Rahti 38.-

 • 328,00 €

  Monipuolinen ja jo tuhansien tyytyväisten asiakkaiden valitsema Lapinkeittiö grillaukseen, keittämiseen, loimuttamiseen ja savustamiseen. Grillissä voit polttaa aidosti puuta ja nauttia tulen luomasta tunnelmasta.

  Rahti 38.-

 • 598,00 €

  Tässä massiivinen vaihtoehto kovaan käyttöön. XL-kokoisen grillin ympärillä mahtuu seurustelemaan isompikin joukko ja samalla valmistuu monet grilliherkut keittäen, savustaen, loimuttaen tai grillaten. Suosittu retkeilypaikoilla ja katoksissa.
  Lapinkeittiö XL-koko toimitetaan VALMIIKSI KOOTTUNA.

  Rahti 64.-

 • 148,00 €

  Nyt voit uusia grillisi helposti, nopeasti ja edullisesti uudella tulipesällä ja sylipöydillä.
  Vaihtotulipesä / grillin pohja / grillin tulipesä sopii malleihin Lapinkettiöön kipinäsuojalla ja Lapinkeittiöön 3-jalkainen.

  Sisältää tuhkalaatikon.


  Rahti 28.-

 • 68,00 €

  Myydään pareittain.  Ulkokäyttöön tarkoitettu tukeva jätkänkynttilä luomaan valoa, tunnelmaa ja lämpöä. Useammalla kynttilällä luot kauniita ryhmiä ja läpileikatut tähtikuviot luovat todella näyttävän sisääntulon pimeämpäänkin paikkaan. Jätkänkynttilöissä voit polttaa risuja, puuta, ulkotulia, oksia jne.  Teräksestä valmistettu suojus on turvallinen. Muista kuitenkin riittävä etäisyys paloherkistä materiaaleista.


  Ilmainen toimitus.